We found 0 results. View results
Your search results

Як безпечно зняти житло у Миколаєві.

20.11.2023

Під час пошуку відповідного варіанту житла експерти радять діяти максимально обережно, контролюючи кожне спірне питання. Уникнути неприємних ситуацій допоможуть прості правила.

Перевірка оригіналів документів
Переглядаючи житло, необхідно переконатись чи реальний перед вами господар квартири. Буває, що шахраї винаймають житло подобово і здають його за привабливою ціною на тривалий термін. Право власності на конкретну нерухомість підтверджується одним із договорів. Це може бути договір купівлі-продажу, дарування, приватизації. Дані з договору повинні звірятися з паспортом чи будь-яким посвідченням особи людини. Якщо ви сумніваєтеся, що зможете самостійно перевірити документи, рекомендується скористатися спеціалістами.

Нюанси за договором
Завжди підписуйте договір. Часто орендодавці пропонують відмовитись від підписання договору на користь усних домовленостей. Це робиться для того, щоби сплатити менше податків. Але, якщо ви не підписуєте контракт, ви стаєте повністю беззахисними перед власником квартири, так само, як і він перед вами. У такому разі не буде можливості захистити власні права навіть через суд.

Предоплата
Як правило, передоплата вноситиметься за перший та останній місяці оренди. Вона є запорукою за меблі, техніку, своєчасність розірвання договору. Якщо господар вимагає передоплату за кілька місяців або півроку, то варто задуматися.
Якщо ви починаєте виявляти інтерес до офіційної частини укладання угоди, то шахраї намагатимуться відмовитися від співпраці.Коли на ринок нерухомості виходить новачок, шахраї його одразу розпізнають. Експерти радять звертатися до перевірених агентств нерухомості, вам можуть швидко знайти підходящий варіант, перевірять документи та допоможуть скласти договір. Звертайтеся до нашого АН «Оксаген», фахівці допоможуть обрати потрібне житло і скоріше в нього заселитися і не побоюватися підстави. Не шукайте квартиру за сумнівними оголошеннями, а звертайтеся до нас, щоб знайти найкраще місце для проживання в Миколаєві.

Compare Listings