We found 0 results. View results
Your search results

Як заощадити та купити квартиру дешево?

20.11.2023

Купівля квартири – заповітна мрія, на яку доводиться відкладати свої заощадження і навіть іноді оформлювати іпотеку. Усі шукають найвигідніший варіант. Звичайно, все залежить від квартири – пропозиція буде від посередників або від господаря, умов угоди та інших моментів. Все ж таки є способи, за допомогою яких можна заощадити, а іноді і суттєву суму.

Торгуйтеся, щоб купити дешевше
Багато оголошеннях є текстова інформація «торг». Це сигнал, що торгуватися просто потрібно. Торг зазвичай завжди можливий. Як ви скористаєтеся цим і на скільки зможете змінити ціну – залежить від ваших навичок та наполегливості.

Менша площа – менше коштує квартира
Це правило існує, щоб укластися у необхідний запланований бюджет.

Квартири в панельних будинках коштують дешевше
Проект будинку грає роль ціноутворенні.

Не ставте жорстких рамок вимог, якщо хочете купити квартиру недорого
Не ставте жорсткі рамки вимог, якщо у вас невелика сума. Відсіваючи багато оголошень, ви ризикуєте затягти пошуки дуже довго.

У кожному місті є свої елітні райони та економ-райони
У дешевших районах більше дешевих пропозицій.

Угода з ріелтором
Далеко не завжди бажання купити квартиру без допомоги рієлтора коштує дешевше. Адже фахівець, який працює у сфері нерухомості вже не перший рік, знає всі нюанси законодавства та вміє вести переговори. Результат послуг рієлтора – економія вашого часу, а іноді й фінансів.
Також дешевшу квартиру можна купити завдяки програмам розстрочки, великій кількості зданих новобудов та широкому вибору економ-житла на вторинному ринку.

Compare Listings