We found 0 results. View results
Your search results

Як вибрати агентство нерухомості

20.11.2023

Яке агентство нерухомості обрати? Це питання задають усі, хто стикається з проблемою продажу, купівлі, обміну чи оренди нерухомості. На що варто звернути увагу при виборі?
Ось список рекомендацій щодо вибору ріелторського агентства, який може бути застосований до будь-якої компанії в цілому:

– Термін присутності компанії на ринку нерухомості;

– Наявність філій;

– реклама у великих ЗМІ;

– нагороди, сертифікати тощо.
Логічно, якщо рієлтерська компанія працює давно на ринку нерухомості, вона має певний досвід. Також величина компанії говорить про стабільні доходи, членство у професійних спільнотах свідчить про визнання компанії у галузі. Професіоналізм та досвід співробітників вказують на те, що компанія висуває суворі критерії до підбору фахівців, здатних грамотно та швидко вирішувати проблеми клієнтів. Всі ці пункти описують репутацію агентства нерухомості.
Насамперед зберіть всю інформацію про агентство нерухомості, відвідайте офіс. Він дає змогу визначити, чи відповідають заявлені характеристики дійсності. Зверніть увагу на зовнішній вигляд офісу, поведінку та вигляд співробітників. Не соромтеся ставити питання, пов’язані з угодою.
Головним моментом у виборі компанії є безпека операцій, що проводяться. Надійність операцій гарантується прописаними у договорі умовами.
Щоб забезпечити швидку, комфортну та безпечну угоду, вибирайте агентство, яке має вагу на ринку та користується позитивними відгуками. Також варто зазначити, що в основі роботи з агентством нерухомості лежить довіра. Якщо ви довіряєте ріелтору, дослухайтеся його професійних рекомендацій. Звертайтеся до нашої агенції АН «Оксаген», наші фахівці мають великий досвід у вирішенні будь-яких завдань, пов’язаних з ринком нерухомості.

Compare Listings