We found 0 results. View results
Your search results

Які квартири коштують дешевше в Україні?

16.11.2023

Недорого житло в Україні знайти нескладно, але можливі неприємні сюрпризи. Щоб не потрапити на вудку шахраїв, фахівці АН “Оксаген” розкажуть, де шукати недорогі квартири і на що потрібно звернути увагу, щоб за невелику суму не отримати великих проблем.

Як заощадити при купівлі квартири?

Квартира дешевша за 25$ тис. 

Зазначимо, що метраж, площа кухні та поверх – фактори, які безпосередньо впливають на вартість житла. Якщо ви поступитеся хоча б одній такій характеристиці, то ціна помітно зміниться на краще. Вибравши квартиру менше за метражем, можна зберегти пристойну суму. Розмір кухні, ще одна характеристика, за допомогою якої можна заощадити.
Купівля квартири на першому поверсі лякає багатьох потенційних покупців. Але якщо ви не бажаєте витрачати час на ліфт та сходи, цей варіант може заощадити не одну тисячу доларів.

Старий житловий фонд 

Квартири в будинках, побудованих у 60-70-і роки, коштують дешевше. Звичайно, у них слабо розвинена прибудинкова інфраструктура, не найвдаліші планування, застарілі комунікації, немає ремонту тощо. Все ж таки серед такого типу житла, можна вибрати непоганий варіант, якщо ви володієте невеликою сумою. Головне, що потрібно з’ясувати при покупці квартири у старому житловому фонді – це стан будинку.Саме на цьому має бути зосереджено вашу увагу. Чим гірший стан будинку, тим більше доведеться витратити на капітальний ремонт та облаштування.

Новобуд 

Ціна невеликих квартир у новобудовах, здавання яких плануються найближчим часом, приблизно становить від 17 $ до 25 $ тис. Суттєво на вартість квартири в новобудові впливає етап будівництва. Якщо ви зустрінете оголошення з недорогою квартирою в новобудові, обов’язково варто перевірити репутацію забудовника. Наразі перевірити новобуд нескладно: пошукайте інформацію на спеціалізованих форумах, запитайте у забудовника документи.
Експерти кажуть, що найнижчі ціни на житло, забудовники встановлюють на стадії пристрою котловану – 30-40% дешевше, ніж на етапі здачі будинку в експлуатацію. Але в цьому варіанті є мінус – час. Будівництво панельного будинку може зайняти близько року, а монолітного – два чи три. Також формування соціального середовища є досить тривалим процесом.

Район 

Локація квартири часто відіграє важливу роль. За цим чинником визначається вартість об’єкта. За престижність району, розвинену інфраструктуру та близькість до центру міста доведеться доплатити. Доступні в ціні пропозиції можуть перебувати у більш віддалених районах міста. Перед пошуком квартири подумайте, в якій локації буде найзручніше вам проживати.Центр міста не для всіх є ідеальним місцем для життя.

Користуйтеся конкуренцією

Ціновий сегмент досить великий на ринку нерухомості, як і вибір житла. Кожен покупець зможе знайти відповідний варіант за своїм запитом та фінансовими можливостями, якщо підійти до пошуку з розумом. Визначившись з районом, вивчіть усі пропозиції продавців. Влаштуйте своєрідний аукціон. В результаті ви отримаєте найкращу пропозицію. Купити квартиру дешевше можна, головне – не варто кидатися за першу пропозицію, яка здається вигідною, тільки на перший погляд. Чим більше поринути у нюанси, тим більше можна заощадити.
Звертайтесь до АН “Оксаген”, наші ріелтори допоможуть з покупкою елітного житла, так і більш привабливого бюджетного варіанту. Фахівці не тільки супроводжують купівлю чи продаж нерухомості в Миколаєві, але й допоможуть зі збиранням усієї необхідної документації.

Compare Listings