We found 0 results. View results
Your search results

Мікрорайон Намив у Миколаєві

Мікрорайон Намив знаходиться на заході міста Миколаєва і входить до Заводського району. Це зелений та облаштований район з усім необхідним для комфортного життя. Намив вважають одним із перспективних районів міста Миколаєва.

Про створення Намиву 

Мікрорайон Намив виник штучно, не характерним для Радянського Союзу шляхом: 130-га суші було намито в акваторії Бузького лиману потужними земснарядами з початку 1970-х років. Головні роботи були виконані Домобудівним комбінатом Чорноморського суднобудівного заводу, який на той час був найбільшим у Європі. А названий мікрорайон на честь заводу, який знаходився на цій території і випускав бойові та сигнальні ракети для армії.

Район був створений за проектом відомого миколаївського архітектора О.В. Будинки тут відрізняються об’ємно-просторовими рішеннями: просторі двори, немає проблем із паркуванням, безліч зелених зон. Загалом, архітекторам при створенні мікрорайону вдалося створити гармонію загальної забудови з навколишньою природою.

Район зараз 

Намив – комфортний та сучасний район міста Миколаєва.Жити тут комфортно, адже все перебуває на відстані витягнутої руки. На території масиву є школи, дитячі садки, багато спортивних споруд, ринок, банки, спортивний комплекс із басейном. Основними вулицями мікрорайону є Озерна та Лазурна. Архітектурні ансамблі 1970-80-х років та сучасний житловий комплекс «Рів’єра» красиво виглядають з акваторії Бузького лиману.

У районі відмінна транспортна розв’язка, з Намиву курсують маршрутні таксі в різні точки міста.
Берег Намиву – це улюблене місце для мешканців міста Миколаєва. На пляжах є турніки, бруси, дитячі майданчики, поля для волейболу та пляжного футболу.

Спальний мікрорайон Намив може стати чудовим місцем для життя та відпочинку. Навколо нього розташувався цілий ряд піщаних кіс уздовж Південного Бугу, з яких відкривається шикарний вид на річковий порт, Малу та Велику Корениху. Нерухомість Намива популярна серед покупців, адже хто не бажає жити в розвиненому районі в оточенні природи.

Compare Listings