We found 0 results. View results
Your search results

Невдалі поєднання в інтер’єрі, яких слід уникати

17.11.2023

Елементи декори створюють цілісність і завершують ідею інтер’єру. Іноді досить одного неправильно підібраного елемента і гармонія в будинку руйнується. Справа зовсім не в унікальності речей, можна використати недорогий декор, але при цьому створити гармонійний простір.

Яких помилок варто уникати в інтер’єрі квартир та будинків? Які рішення є провальними та роблять інтер’єр безглуздим та непрактичним? Розкажемо про деякі з них.

Білі стіни та білі меблі

Білий колір використовуються в багатьох сучасних інтер’єрах, але деякі з ним переборщили. Білі меблі в поєднанні з білими стінами справляють враження, що ви знаходитесь в лікарні. Це ще й непрактичне рішення, особливо якщо є діти або тварини. Таке рішення буде розумним, якщо у вас вдома високі стелі, великі вікна та багато природного світла. Якщо ж ваш інтер’єр в стилі total white – розставте яскраві акценти, можна використовувати контрасти і фактури, щоб ваша квартира не нагадувала лікарняну палату.

 width=

“Королівські” штори

Ще за часів правління Людовіка XIV французькі штори були в моді. Ці штори ще використовують багато розкішних закладів, театральних будинків і навіть палаців одруження. Що стосується домашнього інтер’єру, важкі штори зі складним драпіруванням виглядають дивно, а також вони зменшують простір. Анти трендом 2020 є штори та покривало, зроблені з одного матеріалу. Текстиль будинку має бути різним. Перевага віддається зараз лаконічним, досить витриманим фіранкам без великої кількості декору, драпірувань і рюшів. На піку моди знаходяться римські, японські та скандинавські штори. Створити романтичну атмосферу у стилі прованс допоможуть австрійські чи французькі штори.

 width=

Шафа-купе з фотодруком

Яскравий фотодрук на шафі-купе у вигляді різних кольорів, заходів сонця і пальм цього року вважається поганим тоном. Цей прийом був популярним на початку 2000-х років, але багато хто ще не встиг попрощатися з ним, а деякі навіть продовжують замовляти такі шафи і зараз.
Шафа повинна бути максимально непомітною.У наш час актуальні максимально непомітні системи зберігання – вбудовані або зроблені під колір стін. Також у тренді залишаються дзеркальні шафи, але без будь-яких малюнків. Оформлення залежить тільки від того, в якому стилі оформлено приміщення.

 

Compare Listings