We found 0 results. View results
Your search results

Загальноосвітня школа №6 у Миколаєві

Загальноосвітня школа №6 в Миколаєві знаходиться в Заводському районі по вулиці Курортній.

Історія школи 

1 вересня 1972 року урочисто відкрилася загальноосвітня школа №6, стрічку перерізавШараєв Л.Т., перший секретар обласного комітету КПУ
Новій школі пощастило з досвідченими та прекрасними організаторами народної освіти. Першим директором навчального закладу стала Сизоненко Валентина Павлівна, а завучами: Колінко Лідія Іванівна та Кубанкіна Лідія Іванівна . У школі працювали найкращі вчителі у місті, серед яких Шаргородський Є.М., Сорокіна Л.Ф., Доценко П., Шостак О.П. ., Червінський Л.Ю., Козак З.С.
Практично відразу після відкриття школи студенти педагогічного інституту почали проходити тут практику. Школа №6 стала однією з найкращих у місті завдяки професійним вчителям та талановитим організаторам.
Першу в області дискотеку провели саме тут, а обладнання для технічного супроводу зробили самі учні 9-10 класів самотужки.Протягом майже 20 років влітку при навчальному закладі працювали табори праці та відпочинку на базі радгоспу ім. Коларова. У 1987 році в школі відкрили клас з поглибленим вивченням математики та фізики, випускники якого у 1990 році були нагороджені двома золотими та шістьма срібними медалями.

За високий рівень освіти варто віддати належне викладачам школи. Вони ніколи не ставилися до своєї праці байдуже.

Школа сьогодні 


Загальноосвітня школа №6 продовжує успішно працювати. Керує навчальним закладом Бродянська І.В.

У школі працюють професіонали своєї справи. Вчитель Колобіхіна Л.Ф. отримала звання «Заслужений учитель України», «Соросовські вчителі». Багато вчителів стали завучами та директорами в інших школах Миколаєва. А учні беруть участь у різних міських, обласних олімпіадах та відстоюють авторитет школи, займаючи перші місця.

Compare Listings