We found 0 results. View results
Your search results

Миколаївська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №26

Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №26 знаходиться в затишному спальному районі міста Миколаєва по вулиці Олійника.

Загальна інформація

Школа №26 в Інгульському районі відчинила свої двері для учнів 30 серпня 1966 року. Вона є комунальною власністю територіальної громади міста, навчальний заклад підпорядковується управлінню освіти Миколаївської міської ради.

Загальноосвітня школа знаходиться в типовому триповерховому будинку і розрахована на 964 посадочних місць. Заклад оснащений безперешкодним доступом для людей з обмеженими можливостями. У школі під номером 26 є все необхідне для успішного навчання: 34 класні кімнати, навчальні кабінети, включаючи лабораторії, які оснащені різними навчальними матеріалами, методичними посібниками, науково- популярною літературою та довідковою літературою.

У загальноосвітньому закладі в усіх кабінетах є комп’ютери та доступ до інтернету. У навчальних кабінетах природничо-математичного циклу встановлені інтерактивні комплекси та цифрові лабораторії.

На території біля школи обладнані спеціальні метеомайданчики, щоб спостерігати за природою.

У школі піклуються і про фізичну культуру учнів: тут працює спортивний зал площею 278 кв. м. із численним спортивним обладнанням. При навчальному закладі діють різні гуртки та секції, на базі школи №26 функціонує музична школа, спортивна школа, курси іноземної мови.

Compare Listings