We found 0 results. View results
Your search results

Загальноосвітня школа №30 у Миколаєві

Загальноосвітня школа №30 розташувалася в Інгульському районі міста Миколаєва. Історія школи починається з 1944 року, після Великої Вітчизняної війни в невеликій будівлі на вулиці Карла Маркса (зараз вулиця Андрія Шептицького) було засновано навчальний заклад під номером 30. У 1967 році школу розмістили вже в новій будівлі на вулиці Квітневій, 50.

Загальна інформація 

Сьогодні загальноосвітня школа №30 – це сучасний навчальний заклад з навчанням українською мовою. Учні також вивчають дві іноземні мови – англійську та німецьку, а старшокласники мають можливість відвідувати різні курси, такі як: «Вчимося бути громадянами», «Освіта для сталого розвитку», «Основи споживчих знань», «Російська мова». Тут проходять навчання 450 учнів, викладацький склад – 36 досвідчених та творчих вчителів, 11 з яких має вищу категорію.

У школі №30 є все для успішного та сучасного навчання: комп’ютерний клас з доступом в інтернет, різні кабінети, бібліотека з навчальними матеріалами, спортивний зал, медичний кабінет, кабінет психологічного розвантаження, їдальня.

Учні цієї школи мають можливість відвідувати різні гуртки: 

  • вокальний;
  • образотворчого мистецтва;
  • художнього слова та інші.

У навчальному закладі також працюють спортивні секції з волейболу, настільного тенісу, футболу, греко-римської боротьби. Це дає можливість школярам брати участь у районних та обласних змаганнях та різноманітних міських конкурсах, благодійних ярмарках та акціях.

Compare Listings