We found 0 results. View results
Your search results

Площа Перемоги у Миколаєві

Площа Перемоги у Миколаєві розташувалася в Інгульському районі на проспекті Миру. Так називали площі у різних населених пунктах держав колишнього Радянського Союзу на честь перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Символ Перемоги 

При забудові даного району радянським архітекторам було поставлено завдання сформувати вигляд важливої ​​міської артерії – проспекту Миру. А головним композиційним елементом мала стати площа Перемоги, розташована по його осі на перетині з вулицею Космонавтів. . 6 травня 1985 року на честь 40-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні тут було встановлено монумент, на якому зображено орден Перемоги та висічені цифри «1945-1985 роки».

Нерухомість на площі Перемоги 

Забудова на площі Перемоги в основному представлена ​​багатоповерховими панельними будинками. Це спокійний та затишний район з усією необхідною інфраструктурою. Тут є школи, дитячі садки, продуктові магазини, банки, ринок та інші об’єкти. Жити на майдані Перемоги комфортно, під рукою є все. Ще однією перевагою є чудова транспортна розв’язка, з площі Перемоги курсують маршрутні таксі до різних точок міста. Поруч знаходиться залізничний вокзал.

Нерухомість на площі Перемоги має попит через доступну ціну, а також всю необхідну інфраструктуру.

Compare Listings