We found 0 results. View results
Your search results

Чому, купуючи квартиру, краще звернутися до агентства нерухомості

20.11.2023

Купівля квартири для кожного крок рішучий та непростий. Найгірше, що може статися при купівлі квартири: шахрайство, коли не залишиться ні квартири, ні грошей. Щоб не потрапити в таку ситуацію, краще скористатися послугами фахівців, адже це гарантія безпеки та страхування від шахрайства з нерухомістю.

Навіщо покупцеві звертатися до агентства нерухомості

Повна картина. Розповісти про всі переваги та недоліки квартири, аж до дрібниць, щоб дати покупцю повну картину – це обов’язок співробітника агентства нерухомості. Отримання повної інформації про нерухомість – етап, для якого потрібна компетенція.

Безпека. Захист покупця від шахрайства та непрофесіоналізму. Зателефонувавши за оголошенням «Продам квартиру без посередників», замість зустрічі з продавцем можна нарватися на злочинців.

Інтереси покупця та продавця часто розходяться. Продавець може приховувати певні моменти. Ріелтор має не тільки ресурс для перевірки, але й професійні знання, завдяки яким спілкується з власником на іншому рівні. Агентство нерухомості забезпечить безпеку взаєморозрахунків. Покупцеві гарантовано, що він віддав гроші саме продавцю, і стане власником цієї квартири.

Пошук варіантів

На ринку нерухомості величезна кількість варіантів, але той, який підійде саме вам не так вже й просто знайти. Одне з головних завдань рієлтора – економія ресурсів, одним із яких є час.Досвідчений рієлтор знає тенденції ринку, робить аналіз, формує базу – це щоденний робочий процес в агентстві нерухомості. Тому пошук квартири за допомогою професіонала проходить швидше.

Документи. Фахівці агентства завжди перевірять справжність комплекту документів, законність відчуження, а також вивчать історію квартири. В агенції нерухомості обов’язково перевіряють юридичну чистоту квартири.

Передача квартири. Рієлтор не закінчує свою роботу після підписання всіх документів. Він також проконтролює звільнення об’єкта, зняття з реєстрації всіх мешканців та відсутність боргів за комунальними рахунками.
Звичайно, все це відноситься до сумлінних агентств нерухомості, з великим досвідом роботи та заслуженою репутацією. Працюйте тільки з великими та досвідченими агенціями. Купівля квартири через агентство нерухомості «Оксаген» – це участь в угоді професійного ріелтора, який знайде відповідний варіант, перевірить документи, допоможе знайти покупцю та продавцю компроміс щодо вартості, умов продажу та інших питань.

Compare Listings