We found 0 results. View results
Your search results

Покупка квартири онлайн: що потрібно знати?

16.11.2023

За останній рік, у зв’язку з пандемією Covid-19 підхід до бізнесу практично у всіх галузях істотно змінився. Багато організацій почали підлаштовуватися під ситуацію, що склалася і стали переходити на онлайн-формат. Сфера нерухомості – не виняток. Звичайно, купівлю квартири чи будинку на відстані не можна назвати надійним варіантом, але насправді це стало дуже популярно. У цій статті ми розповімо вам, що необхідно враховувати та знати, якщо ви вирішили придбати нерухомість, перебуваючи в іншому районі чи навіть місті.

Віддалений перегляд нерухомості та локації  

Одним з найважливіших моментів при купівлі нерухомості є повне або, як мінімум, найбільш наближене уявлення про стан об’єкта, що розглядається, його місцезнаходження, наявність необхідних об’єктів соціальної інфраструктури і так далі.

В ідеалі, звичайно, бажано самому на все це подивитися, але якщо ви цього зробити не можете з будь-яких причин, вам потрібно попросити, щоб це зробив для вас ріелтор або продавець . Що стосується району та інфраструктури, то в наш час за наявності гаджета (комп’ютера, ноутбука, телефону та іншого) та підключення до мережі інтернет можна отримати картину в деталях. Сучасні карти із цим завданням справляються на сто відсотків. Однак, стан самої квартири чи будинку, який може стати вашим гіпотетично, побачити на карті навряд чи вдасться.Зараз до більшості оголошень про продаж нерухомості, як правило, додається набір фото та навіть відеоогляд. Тим не менш, не буде зайвим попросити зробити додаткові фотографії в різний час доби, з різних ракурсів та різного освітлення. Ці нескладні маніпуляції суттєво збільшать показник надійності та довіри.

Вартість

Не менш значущим фактором при купівлі квартири є відповідність вартості, зазначеної продавцем, реальною ціною на ринку нерухомості даної місцевості. І якщо об’єкт, що розглядається, коштує дорого, то це зовсім не означає, що він досконалий і навпаки, занадто низька ціна теж повинна насторожити. Як правило, потенційний покупець починає пошук з бюджетом, що вже сформувався. Слід детально вивчити варіанти на ринку та провести моніторинг цін. Часто трапляється таке, що відносно недорога квартира більше відповідає списку озвучених покупцем вимог, ніж варіант дорожчий. Занадто низька ціна в більшості випадків приховує у собі різного роду підводні камені і покупка такої нерухомості принесе вам купу неприємностей.

Підводячи підсумки, відзначимо, що якщо ви не в змозі бути присутніми на переглядах об’єктів особисто, то вам неодмінно варто звернутися за допомогою в перевірене агентство нерухомості. Хороший ріелтор завжди допоможе вам зробити гідний вибір, позбавить вас неприємних сюрпризів і суттєво заощадить ваш час.

Фахівці АН “Оксаген” мають усі можливості, які необхідні для здійснення вашої заповітної мрії та завжди готові допомогти!

Compare Listings