We found 0 results. View results
Your search results

ТОП-5 ознак хорошого ріелтора

16.11.2023

Головне завдання будь-якого професійного ріелтора – багаторазово підвищити ймовірність проведення угоди з нерухомістю. Він перевірить документи на юридичну чистоту, чи не дасть купити неліквідний об’єкт чи квартиру з комунальними боргами. Справжній майстер своєї справи має вміти керувати продажем нерухомості. Хороший ріелтор точно вкаже ринкову ціну вашого об’єкта, оскільки він знає ціни у певному районі та сегменті. Також будь-який професійний ріелтор має свої рекламні технології, які допоможуть продати нерухомість у короткі терміни. Звернувшись за допомогою до професіонала, покупець зможе заощадити серйозну суму, навіть після оплати комісійних.

Як знайти професійного ріелтора, які допоможе здійснити успішну угоду?

Досвід ріелтора 

Звичайно, досвід ріелтора відіграє важливу роль – це і велика клієнтська база, хороша репутація, багаж знань, багато укладених договорів і задоволені інвестори і покупці. Щоб знайти досвідченого ріелтора, перегляньте пропозиції агентств нерухомості та оголошення ріелторів в інтернеті. На спеціалізованих сайтах ви знайдете багато корисної інформації. Можна дізнатися про досвід роботи, про продані об’єкти, маркетингові плани і так далі.

Якщо говорити про новачків у сфері нерухомості, то можна дати їм шанс. Вони докладуть максимум зусиль, щоб успішно укласти угоду. Важливо, щоб роботу новачка контролював досвідчений куратор.

Спеціалізація  

У сфері нерухомості є ріелтори-універсали, які можуть проводити угоди в різних секторах ринку. Але є й фахівці, які працюють лише у певній галузі: квартири, новобудови, земельні ділянки, будинки, комерційна нерухомість. Також у багатьох агентствах діяльність ріелтора обмежена певним районом. Вузька спеціалізація може свідчити про експертний рівень оцінки, наявність добрих зв’язків з нотаріусами та державними структурами тощо. Тут рекомендація знайомих може завжди допомогти. Наприклад, ріелтор вашого хорошого знайомого швидко продав будинок за містом, а вам потрібно купити комерційну нерухомість. Можливо, цей фахівець не професіонал у таких угодах.

Ексклюзивні договори 

Ексклюзивний договір на продаж об’єкта – це поширена практика у агентств та приватних ріелторів. Професійні спільноти зараз часто працюють за схемою: продавець укладає з агентством нерухомості ексклюзивний договір і не дає оголошень самостійно. Така угода досить прискорює процес продажу. Агентство займається порожниною стратегією продажів, веде активну рекламу, вносить об’єкт у закриту професійну базу MLS.

ТОП-5 ознак професійного ріелтора 

  1. Знання ринку нерухомості, українського законодавства, оподаткування.
  2. Хороші відгуки.
  3. Розробка стратегії продажів, тільки після реального ознайомлення з об’єктом, його документацією та причинами продажу.
  4. Робота у великому агентстві нерухомості.
  5. Готовність укласти договір на надання ріелторських послуг.

Звичайно, говорити про професіоналізм ріелтора можна багато, і пошук ідеального фахівця може здатися складною справою. Але угоди з нерухомістю вимагають підвищеної уваги та дуже відповідального стосунку, помилки тут коштують дуже дорого. Тому навіть найприскіпливіший вибір ріелтора забере у вас менше часу, ніж самостійний продаж чи покупка.

АН “Оксаген” має гарну репутацію на ринку нерухомості в Миколаєві та області, у нас ви знайдете найвідповідальніших і порядних фахівців! Завжди до ваших послуг!

Compare Listings